Vi Skriver artikler med Flash i

Bevar gnisten i parforholdet

Bevar gnisten i forholdet

Når man har været et par i et længere stykke tid, kan det ske at der går for meget hverdag i parforholdet. Mens det er normalt, at der begynder med tiden at gå hverdag i forholdet, skal man passe på med, at det ikke ender med at man mister gnisten. Derfor skal man være proaktiv og arbejde for at bevare gnisten i parforholdet. Et forhold kræver hårdt arbejde, hvis man skal være lykkelig. Man skal huske at tilbringe kvalitetstid sammen, og lave andre ting sammen frem for at se TV hele tiden. Det kan være hyggeligt at putte i sengen og se noget TV, men så kan der hurtigt gå hverdag i forholdet. Man skal lave andre ting, som man f.eks. gjorde, dengang man datede. Man kan f.eks. gå en tur sammen, tage ud på romantisk middag, drikke vin og hygge sig. Man kunne også sparke liv i forholdet ved at fokusere på at gøre noget anderledes i forhold til sex.

Er sexlivet gået i stå?

Når der begynder at gå hverdag i forholdet, og pligterne tager over, kan det ske at sexlivet går i stå. Man river ikke længere tøjet af hinanden, som man gjorde dengang man lige mødte hinanden. Måske laver man de samme moves i sengen, og nogle gange endda ønsker, at det bare skal overståes. Kan man genkende dette, er det ikke er sundt sexliv man har, og der er plads til forbedringer. Det man kan gøre er at købe erotisk legetøj, for at sparke liv i sexforholdet. Der findes masser af sexlegetøj til par, som man sammen kan udforske. At bruge sexlegetøj til par under samlejet er særligt spændende, hvis man ikke har prøvet det før. Men selv hvis man har prøvet det før, findes der så meget sexlegetøj til par, at man sagtens kan finde nyt erotisk legetøj, som er interessant. Det gælder om at udforske hinanden, finde sider af ens partner som man måske ikke kender til. Det gælder om at gå gnist i forholdet!

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.