Vi Skriver artikler med Flash i

Besøg København

København er en smuk by. Man kan i København se en masse seværdigheder, og lave en udflugt eller ‘sightseeing’ ud af det. Har man aldrig været i København før, kan det anbefales at prøve bådturen, hvor man sejler rundt i Københavns kanaler og kan se en masse seværdigheder. Ikke nok at man får set meget, men det er også hyggeligt med sådan en bådtur. Det plejer ikke at være særlig dyrt, så det kan helt klart anbefales at prøve det. Især hvis man er turist, og gerne vil se en masse af København.

Ven på besøg

Men du behøver ikke være turist for at besøge København. Hvis du ikke allerede bor der, så er det det værd at besøge byen, selvom man har været der før. Der er altid noget at lave, og altid glade og mange mennesker. Det giver en god atmosfære i byen. Desuden kan man også invitere ens venner eller besøgende, som ikke har prøvet at være der, til at besøge byen. Især hvis ens ven eller veninde er fra et andet land. I København kan man se Danmarks historie rundt omkring de forskellige seværdigheder, og det er helt klart noget folk fra andre lande er interesserede i at se.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.