Vi Skriver artikler med Flash i

Besøg jernbanemuseet og lær danmarkshistorien bedre at kende

Hvis du har familien på besøg en eftermiddag og i gerne vil opleve noget spændende, så kan i med fordel undersøge mulighederne for at komme ind og besøge det nærmeste jernbanemuseum. På et jernbanemuseum kan man se gamle og nye tog. På museet kan man få lov til at komme ind i de ældste toge og se, hvordan de er indrettet, samt hvilke funktioner de har i førehuset. Hvis man interesserer sig for tog og danmarkshistorie, så kan dette være en rigtig stor oplevelse.

En god oplevelse

Et besøg på jernbanemuseet er en stor oplevelse for børn såvel som voksne. På nogle af de omtalte jernbanemuseer er der mulighed for at man kan få lov til at komme ud og køre en lille tur i et af de gamle toge. Hvis man er meget heldig, så kan man få lov til at komme med ind i førehuset og se, hvordan lokomotivføreren styrer toget.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.