Vi Skriver artikler med Flash i

Bedre indeklima og udstråling med lamper

Nye lamper kan give ethvert hjem mere og mere lys og bedre belysning i form af lampens skær. Man kan vælge flere forskellige slags nye lamper, det kunne for eksempel både være designerlamper eller det kunne være loftlamper. Flotte lavthængende loftlamper kan give ethvert rum nogle flere vinkler og belysninger fordi skyggerne bliver mere udfordrende. Nye lamper og designerlamper giver dog noget andet end bare dejlig belysning. Det giver nemlig også noget dejligt design og noget særligt lækkert og æstetisk til hjemmet. Nogle designerlamper giver endda noget skulpturelt til rummet. Der findes små borde som man kan sætte rundt omkring med en lille nye lamper på eller designerlamper. Der findes mange lækre italienske designerlamper men man kan med fordel vælge nogle af de gode gamle klassiske danske lamper fra halvtredserne eller tredserne hvor man kan få lækre runde og bløde former hvor man kan noget dejligt lækkert og organisk lys. Men man kan også vælge nogle af de mere industrielle lamper fra nittehundredeogtyverne eller nittenhundredeogtrediverne hvor man især brugte blanke metaller og mere bløde former men uden de mange farver som man kender fra tredserne. Dengang brugte man mange pasteller i indretningen og blomstrede tapeter og tæpper og den slags.

Bedre indretning med mere lys og farver

Hvis man har en meget kulørt indretning kan man med fordel vælge at have en masse lys i indretningen da farverne så vil træde endnu mere frem og man ikke går glip af de smukke mønstre eller andre små detaljer i indretningen som man kan have i små stilleben rundt omkring og med forskellige tekstiler i tæpper og puder og på små gulvtæpper. Man skal bare også huske at hænge nogle malerier eller litografier op på væggene så man ikke kun har ting stående på de vandrette overflader men også andre stedet.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.