Vi Skriver artikler med Flash i

Årlig familietur

I min familie plejer vi at være ude at rejse hvert år til sommer, og vi plejer at det er hele familien som skal med, gamle, unge, børn og voksne. Det er sådan en familie tradition vi har og det er smadder hyggeligt hver evig eneste år. Sidste år havde vi lejet en feriebolig mallorca, og det var super fint. Ved den her feriebolig mallorca var der både noget for børnene, os voksne og vores bedsteforældre. Vi har talt om i år endnu en gang at leje sådan en feriebolig mallorca, men vi vil også gerne prøve noget nyt, derfor har jeg været inde på internettet, for at finde en masse hjemmeside, som tilbyder en masse gode rejsetilbud, og jeg fandt den her hjemmeside, hvor jeg så man kunne leje et feriehus frankrig for ingen penge. Ved det her feriehus frankrig var der nogle rigtige fine omgivelser, og det tror jeg især vi voksne vil sætte pris på.

Gode rejsetilbud

Inde på denne hjemmeside, som du kan finde på det her link, VILLApartner.dk. Fandt jeg en masse gode rejsetilbud. Der var som sagt det her feriehus frankrig, som jeg syntes var meget attraktivt for min familie. Men jeg fandt også et feriehus toscana, hvor man virkelig fik en mad oplevelse, i det deres mad skulle være helt vidunderligt og det som landet er mest kendt for. Jeg syntes det her feriehus toscana lyder som en super god ide, derfor vil jeg høre resten af min familie, om hvad de syntes om det. Jeg er allerede begyndt at spare penge sammen, som vi endnu en gang kan få en rigtig og dejlig ferie sammen hele familien, som vi plejer.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.