Vi Skriver artikler med Flash i

Alternativ finansiering ved boligkøb

Hjælp til hus

Står man i dag og skal til at bygge sit eget hus eller købe et brugt hus, så er det godt at vide, hvad der rører sig på markedet. Boligkredit er et firma, der formidler lån til kommende boligejere, der har fået nej til et huslån. Der er dog en mulighed for at få et lån til bolig uden om banken. Er man interesseret i et lån uden om banken, så kan Henrik og hans kollegaer fra Boligkredit hjælpe med at undersøge sagen. Et lån til huskøb uden om banken er ikke så svært, hvis man får den rigtige person på sagen. Boligkredit tjekker papirer og sagen helt til bunds. Også de detaljer, som banken springer over, fordi de oftest arbejder struktureret efter nogle fastsatte regler. Det er absolut muligt at få et boliglån uden om banken. Fortvivl ikke, hvis du er en af dem, der har fået afslag. Boligkredit er her for at hjælpe med at få drømme til at gå i opfyldelse.


Planlægningen er vigtig

Både før og efter, at boliglånet er i hus, er planlægningen vigtig. For at nå frem til beløbet på boliglånet skal de kommende boligejere kende udgifterne til de enkelte processer. De skal også have gjort sig klart, om de selv vil lægge en del af arbejdet og dermed spare på omkostningerne. Nybyggerne skal blot gøre sig klart, at det har nogle omkostninger at bygge selv: Tiden, der som regel er sparsom. Da mange nybyggere er børnefamilier, vælger de fleste at betale sig fra hele byggeriet. Er man i tvivl, om det kan lade sige gøre at betale sig fra det hele, så kan Boligkredit bruges i denne sparring. Ved den normale gennemgang i banken tages der ikke hensyn til disse detaljer. Der kigges ene og alene på ønsket lånebeløb samt samlet hustandsindkomst.

Drømmen er vigtig

Det er vigtigt at kæmpe for sine drømme, og derfor skal et ’nej’ i banken ikke slå potentielle nybyggere ud af balance. Find ud af, om drømmen kan justeres. F.eks. om man kan bygge noget af det selv, eller om man kan leve i et mindre hus, eller om man kan bo i et billigere område. Når drømmen således er blevet undersøgt, og man er kommet frem til forskellige varianter af drømmen, så kan man enten gå i banken igen, eller man kan gribe fat i Boligkredit og få en second opinion. Husk at hvor der er en vilje, der er der en vej.

 

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.