Vi Skriver artikler med Flash i

Alternativ finansiering ved boligkøb

Et huskøb er en kæmpe stor beslutning. Og der er meget man skal forholde sig til. Overgangen fra lejer til ejer kan virke uoverskuelig og spørgsmålene står ofte i kø. Hvad er realistisk at låne, når jeg vil beholde min levestandard? Hvor meget betyder rentefradraget? Kommer vi til at spise havregrød sidst på måneden? Hvad med boligskatterne?

lån til bolig uden om banken

Står du og har fundet drømmeboligen, men får et nej til boliglån? Det er aldrig sjovt at få afslag fra realkreditinstitutionerne. Men det er vigtigt at slå fast, at du stadig har mulighed for få en fornuftig låneaftale om lån til huskøb uden om banken, såfremt bolig og budget er i orden. Boliglånet vil være dyrere end hos realkreditten, men sandsynligvis billigere end i banken.

Søger du boliglån uden om banken, og skal vælge blandt flere lånetilbud, bør du sammenligne ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. Et lån kan umiddelbart se billigt ud, men løbende gebyrer, afgifter og stiftelsesgebyrer kan gøre de årlige omkostninger betydeligt højere. Alle disse udgifter er indregnet i den højeste procentsats, der typisk forkortes til (ÅOP).

Det kan være fristende at vælge et lån uden om banken til markedsrente, fordi de typisk er billigere end et lån med en fast rente. Vi anbefaler det ikke. Du risikerer, at dine månedlige udgifter stiger med kort varsel og det er skidt for såvel nattesøvn, som økonomi. En fast rente kan aldrig ændres. Du ved, hvad der skal betales. Måned efter måned.

Den faste rente har også en anden fordel. Vi har mange, som køber hus med vores lån og senere får dem lavet om til realkreditlån. Til den tid vil den faste rente stille dig i et bedre lys, fordi sagsbehandlerne kan se, at du ikke gambler med så alvorlige sager, som din bolig.

Søger du lånemulighed uden om banken, er Boligkredit et rigtig godt bud. Boligkredit har i de sidste tyve år formidlet lån til boligejere. Boligkredit formidler lån fra finansinstitutter til boligejere, der typisk har fået nej fra banken. De er din allierede, der skræddersyr din lånesag, præsenterer den for finansinstitutterne og guider dig igennem processen.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.