Vi Skriver artikler med Flash i

Alt mellem himmel og jord

Her på bloggen finder man alt mellem himmel og jord, eller rettere, beskrivelser heraf. Dette er helt almindelige menneskers oplevelser af hverdagen og de glæder og sorger den indeholder. Det er tips og tricks fra menneske til menneske, der deles i et cyberforum af inspiration, og har man brug for nyt input til sit liv eller sin hverdag, så er bloggen stedet at få det.

Man kan finde kompetente og humoristiske anmeldelser af produkter og services, men også “bare” observationer og gode ideer der kan inspirere dig til at ændre på nogle ting, eller måske til selv at finde din indre blogger frem, og kaste dig over tastaturet med din egen fortælling om en oplevelse eller et nyt produkt du har opdaget. I bloggens univers er det kun fantasien der sætter grænser. Det er måske værd at prøve.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.