Vi Skriver artikler med Flash i

Alle kan få brug for krisehjælp og her kan du få den hurtigt

Livet er fyldt med op -og nedture og det er ikke til at sige hvornår man kommer ud for et eller andet forfærdeligt, men på et eller andet tidspunkt skal man nok komme ud for et eller andet. Om det så er et dødsfald i familien, man overværer en meget grusom ulykke eller måske kommer man selv til skade. Lige meget hvad der sker, er det ikke til at sige hvordan man selv reagere på det, før man har stået i situationen. Så man kan også eventuelt sørge for måske at forberede sig selv på det, men igen er det også en svær opgave at udføre. Det kunne eksempelvis være, at man står på en gade, og der lige pludselig sker en billykke, hvor man er så uheldig at blive fanget i midten og man overværer det hele. Det er virkelig noget som kan sætte sig på nethinden, og det er sådan noget man skal sørge for at få en krisepsykolog til at kigge på. Det skal i hvert fald nok være en bedre proces end slet ikke at snakke med nogen.

Hjælp lige ved hånden

Det er sådan nogle ting man ikke forbereder sig på, men som måske kan komme på et eller andet tidspunkt. Når det sker er det også meget godt, at man selv ved hvor man skal kigge henne efter hjælp. Hvis det er noget man har brug for akut , kan man også sagtens finde masser af hjælp inde på nettet. Her kan man blandt andet finde psykologhjælp som står klar til at rykke ud. psykologhjælp er også noget som kan komme i større antal af gangen, hvis man nu har brug for en krisepsykolog til mange mennesker på en gang. Hvis man har brug for Hjælp fra en psykolog skal man endelig ikke holde sig tilbage, og tro det er pinligt, da det er noget man gør for at man selv kan få det bedre, og for at man kan håndtere det som er sket for en, uden at man er nød til at kravle op under sig selv. En Psykolog i en krise er bedre end at gå fra forstanden.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.